etusivu
Suomi Finland
woodprod@hotmail.com

Artistilinkit Wood-sivuille:
Anglia
Jahnukaiset
Piski
Sad Circles

Artistilinkit muualle:
(avautuvat uuteen ikkunaan)
Butchers
Cucumber Farmer
Electric Frankenstein
Puk
Pushrods
Vilddas

WOOD-julkaisut
Lyhyt Wood-info

English

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
etusivu

TILSAJukka Tilsa: sarjakuvapiirtäjä, taidemaalari, maanviljelijä,
sanoittaja, säveltäjä ja muusikko.

ZUUREHKOT ZETELIT esittelee neljän yhtyeen voimin Tilsan musiikillista tuotantoa vuosien varrelta, bebopista lastenlauluihin. Tämän kokoelman myötä selviää, että Tilsan musiikki ei omintakeisuudessa häviä senttiäkään hänen sarjakuvilleen. Levy on julkaistu yhteistyössä tamperelaisen sarjakuvaseura Suuri Kurpitsa ry:n kanssa.
Jahnukaiset soittaa aitoa jokamiesluokan bebopia seuraavalla kokoonpanolla: Tilsa (klarinetti), Antti Seppänen (marimba), Pasi Heikura (kitara), Juppo Paavola (rummut) ja Juha Vihusaari (basso). Kivettynyt Mämmi edustaa alkuvoimaisempaa Hurriganes-tyyppistä Tilsa-soundia. Materiaali on nauhoitettu vuosina 1990-94 maestron navetassa kokoonpanolla: Tilsa (laulu, kitara, trumpetti), P.J. Mattila (rummut, basso, kitara), Juha Vihusaari (basso, kitara, rummut, huuliharppu) ja Antti Seppänen (kitara, koskettimet, rummut)).
Lentomies Usvan soundi on kevyt ja sanoitukset tiivistyvät parin rivin mittaisiksi älynväläyksiksi. Ne uppoavat erityisen tehokkaasti alle kymmenvuotiaaseen kuulijakuntaan. Tilsa (basso), Timmer Jokinen (kitara) ja Antti Seppänen (vispilät). Kaukaisen Papan pääasiallisena käyttövoimana toimii urbaani Chigago-blues. Uskottavaa texasilaisen sielunmaiseman kuvausta ja lautapelien problematiikkaa. Sisältö on silkkaa surrealismin takalaitaa. Tilsa (kitara, laulu) ja Timmer Jokinen (kitara, laulu).

Lentomies usva leijailee...

...esiintymään sarjakuvafestareille Helsinkiin syksyllä 2000.
Sivun alkuun